Nytt år och nya möjligheter!

Nytt år och nya möjligheter!

Vi välkomnar 2018 och ser fram emot ett spännande och utvecklande år för såväl dig som konsult som våra kunder och oss intern personal. Under julveckan var vi ute och träffade alla våra konsulter, kunder och samarbetspartners, för att tacka för det gångna året och för alla fina insatser som gjorts. Ett besök som jag tror gav oss alla lite extra energi att knyta ihop säcken innan jul för att sedan kunna ta lite välförtjänt vila.

 

Vi ser en fortsatt positiv utveckling i vår försäljning, vilket vi hoppas banar väg för många nya jobbmöjligheter. Vårt kontor i Ljungby står inför många spännande tillsättningar och ett flertal intressanta kunder är på väg in. Vi kommer även att utöka vår interna verksamhet med minst en person under den närmsta månaden, vilket känns otroligt spännande. En investering som kommer gynna både konsulter och kunder i vår fortsatta expansion i både Växjö och Ljungby.

 

Jag hoppas att vi ses snart och att vi tillsammans kan starta 2018 på ett riktigt bra och trevligt sätt, tack för att du är en del av oss och för ditt fina arbete. Glöm inte att följa oss på FaceBook och LinkedIn, där du kan ta del av alla våra senaste uppdateringar!

 

Många varma hälsningar

card_moberg

Rebecca Moberg, VD Empleo Bemanning & Rekrytering

Vi på Empleo önskar Er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi på Empleo vill passa på att önska Er alla en riktigt avkopplande Julhelg och ett Gott Nytt År!

Året har gått fort och snart får vi inleda ett nytt och fräscht år med ett förhoppningsvis spännande och lärorikt innehåll.

Har du bemannings- och/eller rekryteringsbehov inom kort eller framåt i nästa år så hoppas jag att vi får chansen att hjälpa till.

Söker någon du känner en ny utmaning så får du gärna tipsa om empleo.se så kanske vi kan hjälpa denna någon till ett nytt jobb!

Tack för det gångna året!

 

Istället för presenter & julgåvor har vi i år valt att stödja Unicef i deras fantastiska insatser för barn & kvinnor i krigsdrabbade områden.

 

Var rädda om Er!

God Jul unicef

 

 

Politiker och näringslivsutvecklare på besök

Idag har vi haft trevligt besök av både politiker och näringslivsutvecklare!

Vi tackar samtliga för intressanta diskussioner och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete kring bland annat integration, kompetensförsörjning och lokal utveckling!

politikerpabesok

Team Empleo deltar i Movember i kampen mot cancer

Vi i Team Empleo medverkar i Movember Foundation Sweden och vill försöka bidra till kampen mot cancer genom att samla in pengar samt att synliggöra och informera om vad sjukdomen innebär. Alla insamlade pengar går till forskning i Sverige.
Varje bidrag stort som smått gör skillnad!
Följ länken och bidra redan idag. Bidra till Team Empleo här
Prostatacancer är den vanligaste cancerformen i Sverige och utgör här en tredjedel av alla cancerfall hos män. Det är också den vanligaste orsaken till cancerdöd hos svenska män med 2 400 dödsfall årligen.

Movember_Foundation_Logo (1)

Världsmästare på besök i Empleos Loge i Vida Arena

I helgen hade vi en världsmästare som gäst i Empleos loge i Vida Arena.
I september vann Henrik Marvig VM-guld i paracykel vid världsmästerskapen i Sydafrika.
Vi på Empleo gratulerar Henrik till bedriften och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar.
Vi passar även på att gratulera Växjö Lakers till två poäng i derbyt.

Henrik Marvig

Empleo rekryterar i Göteborg

Vi på Empleo är mycket stolta över att vi fått förtroendet att rekrytera ett flertal seniora Applikationskonsulter till ett marknadsledande kundföretag inom lön- och personalsystem. Vår rekryterare Kristina Lindberg var i förra veckan på plats i kundens lokaler i Göteborg och höll intervjuer. Vi har verkligen ett roligt och utvecklande jobb på Empleo! www.empleo.se
krisse_goteborg 2

Empleo rekryterar i Stockholm

Vi på Empleo är mycket stolta över att vi fått förtroendet att rekrytera ett flertal seniora Applikationskonsulter till ett marknadsledande kundföretag inom lön- och personalsystem. Vår rekryterare Kristina Lindberg var i fredags på plats i kundens lokaler i Stockholm och höll intervjuer. Vi har verkligen ett roligt och utvecklande jobb på Empleo! www.empleo.se
krisse_namnskylt

Konsultmingel på kontoret!

Vi har på måndagen och onsdagen haft våra Outnorthkonsulter på mingel på huvudkontoret.

Ted Lindstam vår konsultchef höll i kvällen som bjöd på både god mat och skratt.

Vi på Empleo ser våra konsulter som vår absolut viktigaste tillgång och därför vill vi också visa vår uppskattning tillbaka.

Är du intresserad av vara en del av Empleo och bli konsult hos oss?

Lägg in din CV eller sök någon av våra lediga tjänster redan idag!

21682350_10154702116441020_1463963966_o 21908745_10154702116071020_200746006_o

 

 

21931165_10154702116211020_61069905_o

 

Välkommen Johan Hård!

Nu är vårt nya stjärnskott och kontorschefen för Empleo Ljungby, Johan Hård på plats.

Varmt välkommen till Empleo på våning 8 i Garvaren hälsar Johan!

Ni når även Johan på epost: johan.hard@empleo.se eller telefon: 0372-73 76 71

Empleo – Vi växer i Kronobergs län

johan_hard_kontoret

Empleovolvon börjar rulla i Ljungby!

På fredag rullar vår Empleovolvo ut i Ljungby! Spännande höst väntar med Johan Hård vid ratten!

Kunder, konsulter och kandidater är varmt välkomna till vårt kontor på våning 8 i Garvaren – Vi växer i Kronobergs län!ljungbybilen