Kontakt

Ljungby

Rebecca Moberg
VD
rebecca.moberg@empleo.se
0470-73 01 91

Driven och passionerad ledare med 10 års arbetslivserfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, främst inom bemanning och rekrytering. Med en gedigen branschkunskap har jag en mycket god förståelse för såväl kollektiv- som tjänstemannasidan vad det gäller personalutveckling och kompetensförsörjning. Med ett genuint intresse och hög professionalitet sätter jag våra kunder och konsulter i främsta rummet. Ärlighet och öppenhet i kombination med stort engagemang och gott affärssinne föder framgång!

Johan Hård
Kontorschef Ljungby
johan.hard@empleo.se
0372-73 76 71

Kreativ, målmedveten och engagerad person med bred arbetslivserfarenhet. Har under många år byggt upp och utvecklat ett familjeföretag i åkeribranschen som gett mig en bred förståelse för företagande och relationsskapande. Innan dess har jag jobbat både inom omsorg, skola och industri. Jag älskar att ha med människor att göra, är mycket aktiv i föreningslivet och tycker om när människor kommer på rätt plats. Som person är jag positiv och ser möjligheter i det mesta, gillar utmaningar och gillar utveckling och tillväxt. Jag sätter gärna upp höga mål att jobba mot, både själv och ihop med andra. Tror mig ha lätt för att anpassa mig och vara inlyssnande, för att sedan komma med lösningar som ger resultat.

Christoffer Emilsson
Ekonomiansvarig
christoffer.emilsson@empleo.se
0470-73 01 93

Mångsidig civilekonom som är uppvuxen i Västerbotten med ett stort intresse för ekonomi och analys. I det dagliga arbetet med redovisning och ekonomirapportering uppskattar jag möjligheten att alltid förbättra och förtydliga ekonomiska siffror. Gillar öppna och tydliga dialoger vilket jag anser bidrar till en mer effektiv och trevlig miljö. Som person är jag glad, positiv och öppen för utmaningar. Diskuterar mer än gärna förstasidan på Dagens industri.

Ted Lindstam
Konsultchef
ted.lindstam@empleo.se
0470-73 01 94

Utbildad informationslogistiker från Linnèuniversitetet i Växjö. Har min arbetsbakgrund inom produktion och produktionsteknik där jag de senaste åren har arbetat som produktionsteknisk konsult vid olika produktionsenheter i södra Sverige. Genom åren som produktionsteknisk konsult har jag samlat på mig erfarenhet som kommer väl tillpass när företags behov och våra konsulters kvalifikationer ska matchas. Jag eftersträvar alltid högsta noggrannhet i det jag gör och ställer höga krav på mig själv att leverera goda resultat. Jag ser fram emot att med öppenhet och tydlighet arbeta för att nå hög kundnöjdhet och skapa goda förutsättningar för våra konsulter att nå sina mål. Som person är jag social och öppen och jag gillar kreativa dialoger som ger mig möjlighet att lära mig nya saker.

Kristina Lindberg
Rekryteringsansvarig
kristina.lindberg@empleo.se
0470-73 01 95

Jag har sex års arbetslivserfarenhet inom strategiskt och operativt HR-arbete, främst för den privata sektorn och området för bemanning och rekrytering. Min utbildningsbakgrund har jag från Personal- och Arbetslivsprogrammet – inriktning pedagogik, Linnéuniversitetet Växjö. De största inspirationskällorna i mitt arbete är våra kunder och kandidater, vilka jag alltid bemöter med hög professionalitet, affärsmässighet, en öppen och ärlig dialog, stor ödmjukhet och en intensiv kvalitetsnivå i alla led.

Amanda Beuthan
Studentambassadör
amanda.beuthan@empleo.se
0470-73 01 90

Just nu utbildar jag mig till Personalvetare på Linneuniversitetet i Växjö, ett självklart val för mig som alltid velat arbeta med människor. De erfarenheter som jag tar med mig till Empleo är främst de kunskaper jag fått av att arbetat i olika projekt samt mina upplevelser från det militära. Där har jag fått chansen att lära känna mig själv på ett bättre sätt samtidigt som jag blivit bättre på att ta kontakt och samarbeta med andra människor. Min roll på Empleo är att arbeta som studentambassadör. Detta innebär bland annat att jag ska etablera och utveckla kontakter mellan studenter och Empleo. Jag utvecklas som bäst när jag arbetar i en miljö där jag har mycket kontakt med människor. Jag är en öppen, social och energisk person som tycker det är viktigt med utveckling. Genom att jag ofta tar mig an utmaningar och ständigt sätter personliga mål ser jag till att hela tiden sträva efter att utveckla mina färdigheter och därmed förbättra mina resultat.

Sandra Adamsson
Konsultchef (föräldraledig)
sandra.adamsson@empleo.se
0470-73 01 94

Utbildad ekonom med inriktning affärsutveckling vid Linnéuniversitetet samt universitetsstudier i Internationella affärer från USA i bagaget. Min yrkesbakgrund innehåller bland annat flera års erfarenhet inom service och försäljning, och med ca 2 års erfarenhet inom Bemanning- och rekryteringsbranschen kommer jag senast från en roll som Konsultchef i Malmö. Med fokus på kandidatupplevelsen, kundnöjdhet och en trivsam och trygg arbetsmiljö för våra konsulter värdesätter jag proaktivitet och öppenhet. För mig är det viktigt att ha en hög servicenivå och kvalitet i samtliga led, såväl som att hålla vad man lovar och alltid göra sitt bästa!