Välkänd Ljungbyprofil med näringslivet i fokus tar klivet in i Empleo Bemanning & Rekrytering

Christopher Moberg, känd som Näringslivschef i Ljungby kommun och en sannerligen trogen och regionalt förankrad företagsledare i regionen är klar för ett nytt uppdrag. Han är företagsledaren som sätter människor och företag i fokus.

Den 7 maj ansluter Christopher sin roll som Försäljnings- och Marknadschef i Empleo Ljungby och Växjö. Han går även in som delägare i företaget och kommer på sitt genuina och professionella sätt vara med och bidra till Empleos fortsatta framgångar.

christoffer_moberg

Det är med stor stolthet och glädje vi kan presentera vårt senaste nyförvärv i vår tillväxtresa. Med sitt stora kontaktnät i Ljungby och angränsande kommuner kommer Christopher naturligt verka inom hela Kronobergsregionen bland såväl kandidater och konsulter som kunder och olika samarbetspartners.

-Empleos grundare och VD, Rebecca Moberg är övertygad om att Christopher kommer att tillföra ytterligare en dimension i företagets fortsatta utveckling.

Empleo Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som vuxit kraftigt sedan starten 2015. Idag omsätter företaget ca. 40 miljoner, har drygt 100 anställda och har väletablerade kontor i både Växjö och Ljungby. www.empleo.se

card_moberg

Rebecca Moberg, VD och ägare Empleo Bemanning och Rekrytering, 0470-730191