Kontakt

Växjö

Rebecca Moberg
VD
rebecca.moberg@empleo.se
0470-73 01 91

Driven och passionerad ledare med 10 års arbetslivserfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, främst inom bemanning och rekrytering. Med en gedigen branschkunskap har jag en mycket god förståelse för såväl kollektiv- som tjänstemannasidan vad det gäller personalutveckling och kompetensförsörjning. Med ett genuint intresse och hög professionalitet sätter jag våra kunder och konsulter i främsta rummet. Ärlighet och öppenhet i kombination med stort engagemang och gott affärssinne föder framgång!

Marcus Royson
Kontorschef
marcus.royson@empleo.se
0470-73 01 92

Med mångårig arbetslivserfarenhet inom flertalet branscher såsom industri, IT och sjukvård har jag en kunskapsbredd över flera olika områden. Jag har under åren skapat mig ett stort och utbrett nätverk över hela landet som kommer dig som kund till nytta. De senaste 10 åren har jag jobbat som högre chef inom ett tillväxtbolag. Jag brinner för företagande och imponeras dagligen av vilka otroliga entreprenörer vi har som kunder.Att få vara delaktig i att hjälpa dem med rekrytering och bemanning och på så sätt öka deras tillväxt och verksamhet är en enorm drivkraft för mig.

card_CM_Moberg

Christopher Moberg
Försäljnings- och Marknadschef
christopher.moberg@empleo.se
0470-73 01 95

Inspirerande och driven ledare med 20 års erfarenhet inom ledarskap, försäljning, marknad och kommunikation.
Erfarenheten finns inom flertalet branscher såsom industri, events, logistik och inom offentlig verksamhet. Jag har alltid haft ett genuint intresse för att utveckla bolag och människor och ser nu en stor möjlighet att förse vårt fantastiska näringsliv med rätt kompetens. Jag ser fram emot att leverera med hög kvalitet och vår kund i fokus.

Christoffer Emilsson
Ekonomiansvarig
christoffer.emilsson@empleo.se
0470-73 01 93

Mångsidig civilekonom som är uppvuxen i Västerbotten med ett stort intresse för ekonomi och analys. I det dagliga arbetet med redovisning och ekonomirapportering uppskattar jag möjligheten att alltid förbättra och förtydliga ekonomiska siffror. Gillar öppna och tydliga dialoger vilket jag anser bidrar till en mer effektiv och trevlig miljö. Som person är jag glad, positiv och öppen för utmaningar. Diskuterar mer än gärna förstasidan på Dagens industri.

Ted Lindstam
Konsultchef
ted.lindstam@empleo.se
0470-73 01 94

Utbildad informationslogistiker från Linnèuniversitetet i Växjö. Har min arbetsbakgrund inom produktion och produktionsteknik där jag de senaste åren har arbetat som produktionsteknisk konsult vid olika produktionsenheter i södra Sverige. Genom åren som produktionsteknisk konsult har jag samlat på mig erfarenhet som kommer väl tillpass när företags behov och våra konsulters kvalifikationer ska matchas. Jag eftersträvar alltid högsta noggrannhet i det jag gör och ställer höga krav på mig själv att leverera goda resultat. Jag ser fram emot att med öppenhet och tydlighet arbeta för att nå hög kundnöjdhet och skapa goda förutsättningar för våra konsulter att nå sina mål. Som person är jag social och öppen och jag gillar kreativa dialoger som ger mig möjlighet att lära mig nya saker.

Sandra Adamsson
Konsultchef/Rekryterare 
Föräldraledig 
sandra.adamsson@empleo.se
0470-73 01 96

Utbildad ekonom med inriktning affärsutveckling vid Linnéuniversitetet samt universitetsstudier i Internationella affärer från USA i bagaget. Min yrkesbakgrund innehåller bland annat flera års erfarenhet inom service och försäljning, och med ca 2 års erfarenhet inom Bemanning- och rekryteringsbranschen kommer jag senast från en roll som Konsultchef i Malmö. Med fokus på kandidatupplevelsen, kundnöjdhet och en trivsam och trygg arbetsmiljö för våra konsulter värdesätter jag proaktivitet och öppenhet. För mig är det viktigt att ha en hög servicenivå och kvalitet i samtliga led, såväl som att hålla vad man lovar och alltid göra sitt bästa!

card_hector

Hector Solar
Studentambassadör
hector.solar@empleo.se
0470-73 01 98

En motiverad och driven student som ser möjligheter i att ta vara på mina nätverk och kontakter för att på bästa sätt möta våra kunders önskemål och behov. Min arbetserfarenhet inom industrin och tjänstemannasektorn har gett mig en omfattande insikt i hela arbetsprocessen inom produktionsindustrin, från orderläggning till färdig produkt. Min mångåriga erfarenhet av kundkontakt och kundrelationer har utvecklat goda kompetenser inom service men fram för allt en ökad förståelse för vikten av en god kundrelation. Genom en god dialog och professionellt bemötande skapar man kundrelationer.

Hannes Kvist Wirdmo
Ekonomiassistent
hannes.k.wirdmo@empleo.se
0470-73 01 97

Nyexaminerad civilekonom med fördjupning inom redovisning. Valde att utbilda mig inom ekonomi för att jag vill vara delaktig i hela verksamheten och få förståelse varför saker och ting händer. Har alltid ambitioner att prestera på högsta nivå och motiveras av framsteg. Är en noggrann person som har lätt för siffror. Vid sidan av arbetet elitidrottar jag inom friidrott och har som mål att slåss om de ädlaste valörerna på nationell nivå. Ser mig själv som en positivt inställd person och tackar aldrig nej till en ny utmaning.

Anneli

Anneli Gustavsson
Kandidatansvarig
anneli.o.gustavsson@empleo.se
0470-73 61 99

Serviceinriktad norrländska som har rotat sig i de småländska skogarna. Jag har många års erfarenhet av att arbeta med människor i olika roller och brinner för att hjälpa till så att andra utvecklas och växer som individer.
Jag har en utbildningsbakgrund från vården och inom HR och tycker framförallt arbetsrättsliga frågor är spännande att diskutera. Jag har höga krav och har som målsättning alla jag möter ska känna sig sedda och fått ett bra bemötande.