Växjö

Kontor: Storgatan 14, 352 31
Växjö

Tel: 0470–73 01 90

Mail: vaxjo@empleo.se

Org.nr: 556873-1425

Ljungby

Kontor: Stationsgatan 2, 341 60
Ljungby

Tel: 0372–73 76 70

Mail: ljungby@empleo.se

Org.nr: 559124-8710

Vetlanda

Kontor: Brogårdsgatan 4, 574 38
Vetlanda

Tel: 0383–38 38 30

Mail: vetlanda@empleo.se

Org.nr: 559158-1672

Värnamo

Kontor: Expovägen 14, 331 42
Värnamo

Tel: 0370–78 07 40

Mail: varnamo@empleo.se

Org.nr: 559216-0062

Växjö

Kontor: Storgatan 14, 352 31
Växjö

Tel: 0470–73 01 90

Mail: vaxjo@empleo.se

Org.nr: 556873-1425

Ljungby

Kontor: Stationsgatan 2, 341 60
Ljungby

Tel: 0372–73 76 70

Mail: ljungby@empleo.se

Org.nr: 559124-8710

Vetlanda

Kontor: Brogårdsgatan 4, 574 38
Vetlanda

Tel: 0383–38 38 30

Mail: vetlanda@empleo.se

Org.nr: 559158-1672

Värnamo

Kontor: Expovägen 14, 331 42
Värnamo

Tel: 0370–78 07 40

Mail: varnamo@empleo.se

Org.nr: 559216-0062

Rebecca Moberg / Ägare

Rebecca Moberg / Ägare

VD

rebecca.moberg@empleo.se

0470–73 01 91

Växjö

Om Rebecca

Driven och passionerad ledare med 15 års arbetslivserfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, främst inom bemanning och rekrytering. Med en gedigen branschkunskap har jag en mycket god förståelse för såväl kollektiv- som tjänstemannasidan vad det gäller personalutveckling och kompetensförsörjning.

Med ett genuint intresse och hög professionalitet sätter jag våra kunder och konsulter i främsta rummet. Ärlighet och öppenhet i kombination med stort engagemang och gott affärssinne föder framgång!

Marcus Royson / Ägare

Marcus Royson / Ägare

Kontorschef

marcus.royson@empleo.se

0470–73 01 92

Växjö

Om Marcus

Med mångårig arbetslivserfarenhet inom flertalet branscher såsom industri, IT och sjukvård har jag en kunskapsbredd över flera olika områden. Jag har under åren skapat mig ett stort och utbrett nätverk över hela landet som kommer dig som kund till nytta. De senaste 12 åren har jag jobbat som högre chef inom tillväxtbolag. Jag brinner för företagande och imponeras dagligen av vilka otroliga entreprenörer vi har som kunder.Att få vara delaktig i att hjälpa dem med rekrytering och bemanning och på så sätt öka deras tillväxt och verksamhet är en enorm drivkraft för mig.

Christopher Moberg / Ägare

Christopher Moberg / Ägare

Försäljnings- och Marknadschef

christopher.moberg@empleo.se

0470–73 01 95

Växjö

Om Christopher

Inspirerande och driven ledare med 20 års erfarenhet inom ledarskap, försäljning, marknad och kommunikation.
Erfarenheten finns inom flertalet branscher såsom industri, events, logistik och inom offentlig verksamhet. Jag har alltid haft ett genuint intresse för att utveckla bolag och människor och ser nu en stor möjlighet att förse vårt fantastiska näringsliv med rätt kompetens. Jag ser fram emot att leverera med hög kvalitet och vår kund i fokus.

Jesper Eklund

Jesper Eklund

Ekonomichef

jesper.eklund@empleo.se

0470–73 01 93

Växjö

Om Jesper

Mångsidig civilekonom som är uppvuxen i Växjö och har arbetat med ekonomi inom en rad olika branscher. Med ett stort intresse av att förtydliga och analysera ekonomiska siffror är jag med och skapar en kostnadseffektiv och verksamhetsförankrad styrning av organisationen. Gillar öppna dialoger och trivs med att vara med och bidra till en väl fungerande arbetsmarknad. Som person är jag glad, positiv och tävlingsinriktad. Tävlingsinstinkten kan komma väl till pass både på padel- och golfbanan.

Hannes Kvist Wirdmo

Hannes Kvist Wirdmo

Redovisningsekonom

hannes.k.wirdmo@empleo.se

0470–73 01 97

Växjö

Om Hannes

Civilekonom med fördjupning inom redovisning. Valde att utbilda mig inom ekonomi för att jag vill vara delaktig i hela verksamheten och få förståelse varför saker och ting händer. Har alltid ambitioner att prestera på högsta nivå och motiveras av framsteg. Är en noggrann person som har lätt för siffror. Vid sidan av arbetet elitidrottar jag inom friidrott och har som mål att slåss om de ädlaste valörerna på nationell nivå. Ser mig själv som en positivt inställd person och tackar aldrig nej till en ny utmaning.

Ted Lindstam

Ted Lindstam

Konsultchef och Teamleader

ted.lindstam@empleo.se

0470–73 01 94

Växjö

Om Ted

Utbildad informationslogistiker från Linnèuniversitetet i Växjö. Genom åren som produktionsteknisk konsult har jag samlat på mig erfarenhet som kommer väl tillpass när företags behov och våra konsulters kvalifikationer ska matchas. Jag eftersträvar alltid högsta noggrannhet i det jag gör och ställer höga krav på mig själv att leverera goda resultat. Jag ser fram emot att med öppenhet och tydlighet arbeta för att nå hög kundnöjdhet och skapa goda förutsättningar för våra konsulter att nå sina mål. Som person är jag social och öppen och jag gillar kreativa dialoger som ger mig möjlighet att lära mig nya saker.

Nanny Nilsson

Nanny Nilsson

Konsultchef

nanny.nilsson@empleo.se

0470–73 01 96

Växjö

Om Nanny

Utbildad i HR och personalledelse från Högskolan Kristiania i Oslo. Gedigen erfarenhet från HR arbete i restaurangbranchen. Brinnande engagemang för operativt och strategiskt kompetensförsörjnings arbete. Hur man ska attrahera och behålla dem bästa kandidaterna är mina hjärtefrågor. Att se en medarbetare utvecklas gör mig glad. Genom nära samarbete med kund och noggrann research kan jag ställa dem kritiska frågorna för att avgöra om en person är en guldkandidat till just ditt företag.

Sandra Adamsson

Sandra Adamsson

Konsultchef och Rekryterare (föräldraledig)

sandra.adamsson@empleo.se

0470–73 01 96

Växjö

Om Sandra

Utbildad ekonom med inriktning affärsutveckling vid Linnéuniversitetet samt universitetsstudier i Internationella affärer från USA i bagaget. Min yrkesbakgrund innehåller bland annat flera års erfarenhet inom service och försäljning, och med ca 2 års erfarenhet inom Bemanning- och rekryteringsbranschen kommer jag senast från en roll som Konsultchef i Malmö. Med fokus på kandidatupplevelsen, kundnöjdhet och en trivsam och trygg arbetsmiljö för våra konsulter värdesätter jag proaktivitet och öppenhet. För mig är det viktigt att ha en hög servicenivå och kvalitet i samtliga led, såväl som att hålla vad man lovar och alltid göra sitt bästa!

Sanna Thörnqvist

Sanna Thörnqvist

Kandidatansvarig

sanna.thornqvist@empleo.se

0470–73 01 99

Växjö

Om Sanna

Snart färdigutbildad personalvetare från Linnéuniversitetet i Växjö med inriktning mot arbetslivspedagogik. Efter ett par år i arbetslivet som inkluderade en hel del personalansvar kändes valet av utbildning helt rätt för mig då jag tidigt utvecklade ett stort intresse för personalfrågor. En stark drivkraft för mig är att människor ska trivas och må bra på just sin arbetsplats, och därför strävar jag alltid efter att uppnå detta. Jag ser mig själv som en positiv, serviceinriktad person med stort engagemang.

Moa Magnusson

Moa Magnusson

Kandidatansvarig och Konsultchef

moa.magnusson@empleo.se

0370–78 07 41

Värnamo / Ljungby

Om Moa

Positiv och social Ljungbybo som precis har startat min resa inom Bemanning och Rekrytering. I min ryggsäck har jag 2 års erfarenhet inom IT-branschen där mitt fokus har varit kundkontakt och service. Jag har som 14 åring startat upp och drivit café vilket har gett mig erfarenhet inom företagande, marknadsföring samt ansvarstagande. Jag har varit med och vunnit Årets Unga Initiativ år 2016. Mitt hjärta bultar lite extra för att hjälpa andra människor och jag försöker alltid se till att sprida positiv stämning runt omkring mig. På min fritid har jag ett extra öga för sociala medier där jag älskar att fotografera och skriva.

Marie Falk

Marie Falk

Kandidatansvarig

Marie.falk@empleo.se

0372–73 76 74

Ljungby

Om Marie

Studerar tredje året på Informationslogistikprogrammet och ser nu fram emot att testa mina nya färdigheter under kommande verksamhetsförlagda projekttermin. Med många års erfarenhet av kundservice och försäljning är jag van vid att arbeta lösningsorienterat med kunden i fokus. Jag värdesätter öppna dialoger, ärlighet och har ett genuint intresse för människan.

Driven av resultat ser jag till att göra ett noggrant arbete för att hålla hög kvalitet. Som person är jag empatisk, intuitiv och lyhörd. Under kommande termin önskar jag få god kunskap om branschen och samtidigt bidra med mina nyvunna teoretiska kunskaper och färdigheter inom informatik, kommunikation och verksamhetsutveckling.

Mikael Fernqvist

Mikael Fernqvist

Kontorschef och Kundansvarig

mikael.fernqvist@empleo.se

0383–38 38 31

Vetlanda

Om Mikael

Positiv och driven problemlösare med mångårig erfarenhet från tillverkningsindustrin, både inom metall och trä. Har de senaste åren arbetat med rekrytering, utbildningsinsatser och nätverkande, lokalt i Vetlandaområdet. Brinner för det personliga mötet och att kunna kompetensförsörja våra kunder för att underlätta deras fortsätta tillväxt samt vara med och skapa möjligheter för vidareutveckling av deras befintliga verksamheter där dom finns idag. Jag är en tävlingsmänniska som har en stor drivkraft i att leverera goda resultat.