Växjö

Kontor: Storgatan 14, 352 31
Växjö

Tel: 0470–73 01 90

Mail: vaxjo@empleo.se

Org.nr: 556873-1425

Ljungby

Kontor: Stationsgatan 2, 341 60
Ljungby

Tel: 0372–73 76 70

Mail: ljungby@empleo.se

Org.nr: 559124-8710

Vetlanda

Kontor: Brogårdsgatan 4, 574 38
Vetlanda

Tel: 0383–38 38 30

Mail: vetlanda@empleo.se

Org.nr: 559158-1672

Värnamo

Kontor: Expovägen 14, 331 42
Värnamo

Tel: 0370–78 07 40

Mail: varnamo@empleo.se

Org.nr: 559216-0062

Växjö

Kontor: Storgatan 14, 352 31
Växjö

Tel: 0470–73 01 90

Mail: vaxjo@empleo.se

Org.nr: 556873-1425

Ljungby

Kontor: Stationsgatan 2, 341 60
Ljungby

Tel: 0372–73 76 70

Mail: ljungby@empleo.se

Org.nr: 559124-8710

Vetlanda

Kontor: Brogårdsgatan 4, 574 38
Vetlanda

Tel: 0383–38 38 30

Mail: vetlanda@empleo.se

Org.nr: 559158-1672

Värnamo

Kontor: Expovägen 14, 331 42
Värnamo

Tel: 0370–78 07 40

Mail: varnamo@empleo.se

Org.nr: 559216-0062

Rebecca Moberg / Grundare, Delägare

Rebecca Moberg / Grundare, Delägare

VD / Senior Rekryteringskonsult

rebecca.moberg@empleo.se

0470–73 01 91

Växjö

Om Rebecca

Driven och passionerad ledare med 15 års arbetslivserfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, främst inom bemanning och rekrytering. Med en gedigen branschkunskap har jag en mycket god förståelse för såväl kollektiv- som tjänstemannasidan vad det gäller personalutveckling och kompetensförsörjning.

Med ett genuint intresse och hög professionalitet sätter jag våra kunder och konsulter i främsta rummet. Ärlighet och öppenhet i kombination med stort engagemang och gott affärssinne föder framgång!

Marcus Royson / Grundare, Delägare

Marcus Royson / Grundare, Delägare

Senior Rekryteringskonsult / IT- och Inköpschef

marcus.royson@empleo.se

0470–73 01 92

Växjö

Om Marcus

Med mångårig arbetslivserfarenhet inom flertalet branscher såsom industri, IT och sjukvård har jag en kunskapsbredd över flera olika områden. Jag har under åren skapat mig ett stort och utbrett nätverk över hela landet som kommer dig som kund till nytta. De senaste 12 åren har jag jobbat som högre chef inom tillväxtbolag. Jag brinner för företagande och imponeras dagligen av vilka otroliga entreprenörer vi har som kunder. Att få vara delaktig i att hjälpa dem med rekrytering och bemanning och på så sätt öka deras tillväxt och verksamhet är en enorm drivkraft för mig.

Christopher Moberg / Delägare

Christopher Moberg / Delägare

Senior Rekryteringskonsult / Försäljnings- och Marknadschef

christopher.moberg@empleo.se

0470–73 01 95

Växjö

Om Christopher

Inspirerande och driven ledare med 20 års erfarenhet inom ledarskap, försäljning, marknad och kommunikation.
Erfarenheten finns inom flertalet branscher såsom industri, events, logistik och inom offentlig verksamhet. Jag har alltid haft ett genuint intresse för att utveckla bolag och människor och ser nu en stor möjlighet att förse vårt fantastiska näringsliv med rätt kompetens. Jag ser fram emot att leverera med hög kvalitet och vår kund i fokus.

Jesper Eklund

Jesper Eklund

Ekonomichef

jesper.eklund@empleo.se

0470–73 01 93

Växjö

Om Jesper

Mångsidig civilekonom som är uppvuxen i Växjö och har arbetat med ekonomi inom en rad olika branscher. Med ett stort intresse av att förtydliga och analysera ekonomiska siffror är jag med och skapar en kostnadseffektiv och verksamhetsförankrad styrning av organisationen. Gillar öppna dialoger och trivs med att vara med och bidra till en väl fungerande arbetsmarknad. Som person är jag glad, positiv och tävlingsinriktad. Tävlingsinstinkten kan komma väl till pass både på padel- och golfbanan.

Hannes Kvist Wirdmo

Hannes Kvist Wirdmo

Redovisningsekonom

hannes.k.wirdmo@empleo.se

0470–73 01 97

Växjö

Om Hannes

Civilekonom med fördjupning inom redovisning. Valde att utbilda mig inom ekonomi för att jag vill vara delaktig i hela verksamheten och få förståelse varför saker och ting händer. Har alltid ambitioner att prestera på högsta nivå och motiveras av framsteg. Är en noggrann person som har lätt för siffror. Vid sidan av arbetet elitidrottar jag inom friidrott och har som mål att slåss om de ädlaste valörerna på nationell nivå. Ser mig själv som en positivt inställd person och tackar aldrig nej till en ny utmaning.

Sofie Strandberg

Sofie Strandberg

Löneadministratör

sofie.strandberg@empleo.se

0470-73 01 94

Växjö

Om Sofie

Utbildad lönekonsult som gärna tar sig an nya utmaningar och alltid strävar efter att leverera med högsta kvalitet. Mina tidigare erfarenheter som säljledare inom handeln har utvecklat min förmåga att kunna jobba med ett lugn, ta viktiga beslut och hitta kloka lösningar i stressade situationer. Rollen som löneadministratör ställer höga krav på struktur, effektivitet, noggrannhet och att kunna fungera som ett rådgivande stöd för alla i verksamheten, samtidigt som man är en bra lagspelare – något som visat sig gångbart både på innebandyplanen och padelbanan.

Henrik Moberg

Henrik Moberg

Kontorschef Växjö

henrik.moberg@empleo.se

0470-73 01 98

Växjö

Om Henrik

Relationskapande ledare med många års erfarenhet inom ledarskap, försäljning, rekrytering och marknad. Ledarskapet och försäljningen har genomsyrat hela min yrkessamma resa från start till nu. Drivs av att se människor utvecklas och växa. Mötet med kunder ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Känslan av att möta kunder och skapa en långsiktig relation ger mig energi och det är en tillfredställelse att varje dag utvecklas tillsammans med kunder och kollegor.

Nanny Nilsson

Nanny Nilsson

Konsultchef Växjö

nanny.nilsson@empleo.se

0470–73 01 96

Växjö

Om Nanny

Utbildad i HR och personalledelse från Högskolan Kristiania i Oslo. Gedigen erfarenhet från HR arbete i restaurangbranchen. Brinnande engagemang för operativt och strategiskt kompetensförsörjnings arbete. Hur man ska attrahera och behålla dem bästa kandidaterna är mina hjärtefrågor. Att se en medarbetare utvecklas gör mig glad. Genom nära samarbete med kund och noggrann research kan jag ställa dem kritiska frågorna för att avgöra om en person är en guldkandidat till just ditt företag.

Milena Ramic

Milena Ramic

Konsultchef Växjö

milena.ramic@empleo.se

0470-73 12 60

Växjö

Om Milena

Coachande och engagerad ledare med mångårig erfarenhet av bemanning, rekrytering och personalutveckling inom service och logistik. Hos mig möts du av stort driv, glädje och energi. Sätter alltid dig som kund eller som konsult, kollega i första rummet. Kund- och konsultnöjdhet är mitt största fokus.

Peter Johansson

Peter Johansson

Affärsområdeschef Bemanning / Kontorschef Ljungby

peter.johansson@empleo.se

0372–73 76 71

Ljungby

Om Peter

Positiv och glad person som drivs av det goda ledarskapet och som älskar utmaningar och att möta människor. Jag har sex års erfarenhet inom bemanning och rekrytering, en bransch jag älskar att verka i. Har tidigare jobbat inom industrin med en grafisk bakgrund, där jag jobbat som ledare under ca. 15 år. Jag är genuint intresserad av att vara en del av människors personliga och yrkesmässiga utveckling och i samband med det även våra kunders utveckling. Jag har under dom senaste åren byggt upp ett bra nätverk inom det lokala näringslivet och ser fram emot att få fortsätta att knyta nya långsiktiga kontaktytor. Tycker även om idrott på alla nivåer och älska att tävla, både på och utanför jobbet – Med fokus på att utveckla personer och att leverera goda resultat.

Roma Silinaite

Roma Silinaite

Konsultchef och Rekryteringsassistent

roma.silinaite@empleo.se

0372–73 76 75

Värnamo / Ljungby

Om Roma

Driven och framåtriktad med erfarenheter inom administration & ekonomi samt bemanning & rekrytering. Drivs att kunna se helheten och koppla samman olika aktiviteter och processer för att nå målen. Trivs med ständiga förändringar, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Jag bidrar med min förmåga att planera, genomföra och följa upp projekt av varierande storlek och karaktär. Att göra skillnaden för individen och kunden är som driver mig mest! Privat – långa sommar kvällar på golfbanan samt ett genuint intresse för bilar.

Mikael Fernqvist

Mikael Fernqvist

Affärsområdeschef Höglandet / Kontorschef Vetlanda

mikael.fernqvist@empleo.se

0383–38 38 31

Vetlanda

Om Mikael

Positiv och driven problemlösare med mångårig erfarenhet från tillverkningsindustrin, både inom metall och trä. Har de senaste åren arbetat med rekrytering, utbildningsinsatser och nätverkande, lokalt i Vetlandaområdet. Brinner för det personliga mötet och att kunna kompetensförsörja våra kunder för att underlätta deras fortsätta tillväxt samt vara med och skapa möjligheter för vidareutveckling av deras befintliga verksamheter där dom finns idag. Jag är en tävlingsmänniska som har en stor drivkraft i att leverera goda resultat.

Sebasthian Delholt

Sebasthian Delholt

Konsultchef Vetlanda

Sebasthian.Delholt@empleo.se

0383–38 38 32

Vetlanda

Om Sebasthian

Driven och målinriktad person med fokus på ledarskap, kundrelationer och individutveckling. Har jobbat inom bemanning på småländska höglandet de senaste fyra åren med ansvar inom projektledning, personalansvar och försäljning. Har tidigare jobbat inom industrin och har även haft större ett ansvar som platschef och försäljare i två länder inom turismnäringen. Brinner av att bygga långsiktiga kundrelationer och drivs av att se de personer jag anställer växa på sina arbetsplatser.

 

Johanna Lindor

Johanna Lindor

Administratör

johanna.lindor@empleo.se

0383-38 38 33

Vetlanda

Om Johanna

Nyexaminerad inom Human Resources med inriktning företagsekonomi. Tidigare yrkeserfarenheter inom serviceyrket där fokus var på människan bidrog till att HR-utbildningen var ett självklart val. Enligt mig är människan den viktigaste resursen i arbetslivet och jag brinner för personalfrågor av alla dess slag. Jag beskriver mig själv som en glad, positiv och engagerad tjej med höga ambitioner.