Kontakt

Ljungby

Rebecca Moberg
VD
rebecca.moberg@empleo.se
0470-73 01 91

Driven och passionerad ledare med 10 års arbetslivserfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, främst inom bemanning och rekrytering. Med en gedigen branschkunskap har jag en mycket god förståelse för såväl kollektiv- som tjänstemannasidan vad det gäller personalutveckling och kompetensförsörjning. Med ett genuint intresse och hög professionalitet sätter jag våra kunder och konsulter i främsta rummet. Ärlighet och öppenhet i kombination med stort engagemang och gott affärssinne föder framgång!

card_CM_Moberg

Christopher Moberg
Försäljnings- och Marknadschef
Kontorschef
christopher.moberg@empleo.se
0470-73 01 95

Inspirerande och driven ledare med 20 års erfarenhet inom ledarskap, försäljning, marknad och kommunikation.
Erfarenheten finns inom flertalet branscher såsom industri, events, logistik och inom offentlig verksamhet. Jag har alltid haft ett genuint intresse för att utveckla bolag och människor och ser nu en stor möjlighet att förse vårt fantastiska näringsliv med rätt kompetens. Jag ser fram emot att leverera med hög kvalitet och vår kund i fokus.

Johan Hård
Säljare
johan.hard@empleo.se
0372-73 76 71

Kreativ, målmedveten och engagerad person med bred arbetslivserfarenhet. Har under många år byggt upp och utvecklat ett familjeföretag i åkeribranschen som gett mig en bred förståelse för företagande och relationsskapande. Innan dess har jag jobbat både inom omsorg, skola och industri. Jag älskar att ha med människor att göra, är mycket aktiv i föreningslivet och tycker om när människor kommer på rätt plats. Som person är jag positiv och ser möjligheter i det mesta, gillar utmaningar och gillar utveckling och tillväxt. Jag sätter gärna upp höga mål att jobba mot, både själv och ihop med andra. Tror mig ha lätt för att anpassa mig och vara inlyssnande, för att sedan komma med lösningar som ger resultat.

Marie Pålsson

Marie Pålsson
Kandidatansvarig
marie.palsson@empleo.se
0372-73 76 73

I grunden utbildad ekonom med en bred och mångfacetterad arbetslivserfarenhet från industri, butik, försäljning, marknad och kommunikation men även redovisning och administration. Kommer närmast från bank- och försäkringsbranschen. Drivs av att uppnå goda resultat för alla parter, kombinerar gärna detta med att hitta bra lösningar och ser fram emot att kunna hjälpa till så att rätt person hamnar på rätt plats. Under årens lopp har jag insett vikten av att lyssna och stämma av och uppskattar även rak och tydlig information. Har alltid fokus på människan och försöker alltid möta mina medmänniskor med ett leende på läpparna.