Peter Johansson ny affärsområdeschef på Empleo

Pressrelease Empleo Ljungby AB 2020-05-22

 

Empleo Bemanning och rekrytering anställer affärsområdeschef bemanning

 

Peter Johansson, lokalt förankrad i bemanningsbranschen i Ljungby, stärker upp med sin gedigna branschkunskap som både Empleo och Peter ser potential i att utveckla ytterligare. Peter är en inspirerande ledare och affärsutvecklare som med trygg hand kommer vidareutveckla den lokala bemanningsaffären på såväl tjänstemanna- som kollektivsidan.

 

Peter kommer även att gå in som kontorschef i Ljungby, då Christopher Moberg, Försäljnings- och marknadschef i koncernen, kommer ta ett betydande ansvar för rekrytering, försäljning och marknad i hela koncernen.

 

-Det är med stor glädje och stolthet vi ser fram emot att stärka upp vårt redan kompetenta Empleoteam i Ljungby, där Peter kommer bli en ytterst viktig del i vår fortsatta framtida satsning, såväl lokalt som regionalt. I det rådande världsläget väljer Empleo att vara offensiva och kompetensutveckla verksamheten ytterligare. Vi ser positivt på framtiden och vår fortsatta tillväxt i södra Sverige. Peter kommer även ta en strategiskt viktig roll i Empleos operativa ledningsgrupp.

 

Det ska bli riktigt spännande och skoj att få börja jobba på Empleo som arbetar lokalt. Jag känner att jag kommer till ett inspirerande team som har ett gott rykte om sig och alltid arbetat otroligt seriöst och med värderingar som jag uppskattat. Jag känner mig enormt taggad för att anta utmaningen som ligger framför mig och oss. Det ska bli intressant och motiverande att få vara med och utveckla Empleo och få tillhöra ett bra team. Jag känner till företaget och branschen väl så jag tror mig kunna tillföra stabilitet och rutin.

 

Empleo bemanning och rekrytering startade sin verksamhet i Växjö 2015, ett tillväxtbolag med fyra etablerade kontor i Kronobergs och Jönköpings län med en omsättning på drygt 100 MSEK. Empleo hjälper såväl mindre som större företag i varierande branscher, att säkerställa företagets kompetensförsörjning, antingen via headhunting/rekrytering eller via att hyra in en kompetent resurs för ett kortare eller längre behov. Vi ta även väl hand om framtidens arbetskraft, genom att erbjuda extrajobb till drivna och arbetsvilliga studenter. En annan målgrupp som vi också värnar lite extra om är våra pigga pensionärer som kan kompetensutveckla våra unga medarbetare.

 

Rebecca Moberg
VD Empleo bemanning och rekrytering
rebecca.moberg@empleo.se   empleo.se   0470-730191