Empleo Open 2020 - storfavoriten höll för trycket

 

 

Torsdagen den 20 februari 2020 var det dags för den första upplagan av Empleo Open i padel som avgjordes i Byggbolaget Arena i Vetlanda, där åtta lokala lag kom till spel.

 

– Vi har velat hitta på något roligt för våra kunder i Vetlanda och tittat på några olika aktiviteter. Vi fastnade till slut för padel och jag både tror och hoppas att samtliga som deltog hade en trevlig stund tillsammans. Det verkade i alla fall så då humöret var på topp hos samtliga, sade delägaren Christopher Moberg från Empleo.

 

De åtta lagen som var med i debuttävlingen var följande: Byggbolaget x 2, Empelo, Pallco, ELP, MP Bolagen, Elitfönster och Viking Beds.

Innan turneringen drog igång samlades de förväntansfulla kombattanterna för en enklare genomgång av reglerna av klubbchefen Paul Håkansson i Vetlanda Racketklubb, som öste beröm över deltagarna som hade tre banor på 10×20 meter till sitt förfogande under en timmes tid.

– Jag tycker de skötte sig exemplariskt och bjöd på många spännande och underhållande matcher, sade Paul.

 

Ett lag som var på plats var ELP som representerades av Elias Andersson och Björn Hjalmarsson.

 

– Självklart ville vi vara med i premiärupplagen. Ett trevligt initiativ från alla inblandade, berömde elektrikerna samstämmigt.

 

Även Pallco från Ekenässjön, med teknikern och materialliraren Kenny Ekblad samt arbetsledaren Andreas Lundgren, trivdes under de gemytliga formerna.

 

– En rolig idé som vi gärna gör om. Att vi bjöd på hyggligt motstånd mot slutsegrarna tar vi med oss.

 

Vilka som vann? Ja, slutsegern gick till förhandsfavoriten Empleo som höll för trycket och i finalen besegrade Elitfönster med 25–14 i en välspelad tillställning.

 

I det förlorande laget spelade Jonas Regnander och Johan Aronsson, medan Mikael Fernqvist och Pontus Hellerstedt imponerade stort och vann rättvist.

 

– Ett jättetrevligt arrangemang och vi kommer garanterat att ha en segermiddag framöver, meddelade segerherrarna som fick mottaga förstapriset av Christopher Moberg.

 

Kvällen avslutades med mat och dryck och många glada skratt vilket var ett perfekt slut på en lyckad afton i Byggbolaget Arena i Vetlanda.