Referenser

Empleo ❤ Referenser

Combi Wear Parts i Ljungby

”Combi Wear Parts har höga krav på snabbhet i rekrytering samt att hitta rätt person på rätt plats i bolaget. Empleo har med stor framgång tagit hand om våra behov genom att skapa profiler över Combi Wear Parts skilda befattningar i produktionen och matchat de med ansökningar som kommit Empleo tillhanda. Empleos stora erfarenhet och kunnande har vida överträffat vår egen förmåga och har skapat möjligheter för oss att hitta personer med både hjärta, engagemang och kunskap. Vi har idag ett mycket givande samarbete där båda parter trivs att jobba tillsammans och att utveckla nya idéer för att skapa ett intresse för oss som arbetsgivare.”

Emma Sundqvist, COO Combi Wear Parts

 

 

IV Produkt i Växjö

 

”Empleo har en mycket god kännedom om IV Produkt och vår verksamhet. Detta gör att Empleo förstår våra behov och snabbt ger förslag på lösningar med rätt kompetens. Empleos medarbetare är engagerade, vilket är en av förutsättningarna för ett bra samarbete med hög kvalitet.”

Leif Svensson, Produktionschef IV Produkt

PS Olje AB i Ljungby

”Vi valde Empleo när vi skulle rekrytera ny medarbetare på grund av deras stora lokala kontaktnät samt proffsiga bemötande! Hela rekryteringsprocessen har varit enkel med bra kandidater och ett väldigt bra upplägg med annonsering, gallring och intervjuer som gav snabbt resultat!”

Andreas Linné, Platschef Ljungby