Våra tjänster

Tillsammans får vi bra saker att hända – Välkommen att läsa mer

Bemanning

Empleo Bemanning har mångårig erfarenhet av att matcha kvalificerade kandidater till sina kunder. Vår interna personal har både bredd- och spetskompetens inom en rad olika branscher vilket gör att vi kan förstå just er verksamhet.

Läs mer

Rekrytering

Empleo Rekrytering har ett omfattande nätverk och mångårig erfarenhet av att rekrytera personal. För våra kunder innebär det att vi genom vår långa erfarenhet kan bidra med råd och kunskap som stärker våra kunders verksamhet och ger precision vid tillsättning av ny personal.

Läs mer

Flexibel bemanning

Empleo har en gedigen erfarenhet av att hjälpa såväl mindre som större kunder med flexibla bemanningslösningar. Våra kunder erbjuds bästa tänkbara service och tillgänglighet där vi på Empleo kan boka personal på dags- eller veckobasis, vid planerad eller oplanerad frånvaro. Vi gör vårt yttersta för att täcka ert personalbehov på ett kostnadseffektivt och optimalt sätt.

Läs mer

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar och kurser inom arbetsmiljö, brandsäkerhet, svetsning och truckkörning. Det finns kurser från nybörjarnivå till avancerad nivå. Kurserna är anpassade efter branschens krav på utbildning inom områdena. 

Läs mer

Personlighets- och begåvningstest

Med det högkvalitativa arbetspsykologiska testmetoder hjälper dig att fatta rätt beslut vid rekrytering och bedriva effektiv personal- och ledarutveckling.
  

Testerna är kvalitetsgranskade och rekommenderat för användning av STP (Stiftelsen för Tillämpad Psykologi).

Läs mer

Interimsuppdrag

Interimsuppdrag är tillfälliga uppdrag, oftast utförda av konsulter. Vanligtvis används termen interim istället för vikariat när det inte finns någon ordinarie person som innehar rollen. Det kan vara en ny tjänst som ska utformas, eller så kan det vara en roll som blivit vakant när någon slutat.

 

Vi har ett brett nätverk med interimslösningar i de flesta branscher såsom, Ekonomi, HR, Management, Teknik och Ledarskap. 

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer. 

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss