Flexibel bemanning

Flexibel bemanning – Kostnadseffektivt i alla lägen

Empleo har en gedigen erfarenhet av att hjälpa såväl mindre som större kunder med flexibla bemanningslösningar. Våra kunder erbjuds bästa tänkbara service och tillgänglighet där vi på Empleo kan boka personal på dags- eller veckobasis, vid planerad eller oplanerad frånvaro. Vi gör vårt yttersta för att täcka ert personalbehov på ett kostnadseffektivt och optimalt sätt.

Med vårt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt erbjuder vi kvalificerad personal med rätt tillgänglighet för just ert uppdrag. Vi har både pigga pensionärer, deltidsanställda och studenter, alla med fokus på att arbeta extra vid behov. Empleo och våra duktiga konsulter säkerställer att ni bemannar de timmar ni har behov och att er verksamhet på ett effektivt sätt kan rulla vidare.

Vi gör allt för att säkerställa att våra kunder kan få tillbaka samma personal vid nästa tillfälle och att våra konsulter får möjlighet att arbeta så mycket de kan och önskar – Tillsammans bidrar vi till en fungerande kompetensförsörjning både nu och i framtiden!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss